iPhone 5c zakelijk


Apple iPhone 5C zakelijk

De iPhone 5c

Anders dan voorgaande jaren besloot Apple dit jaar twee nieuwe versies op de markt te brengen met de iPhone 5C als midrange model. Zo probeert het bedrijf met het tweede model een nieuwe en jongere doelgroep aan te spreken. Het toestel zal worden uitgebracht in 5 verschillende kleuren. De iPhone 5C zal ook 4G ready zijn en ligt naar verwachting later deze maand in de winkel.

iOS 7

De nieuwe iPhone 5C komt met het nieuwe iOS 7 wat eerder dit jaar werd aangekondigd. Het gebruiksvriendelijke besturingssysteem waar Apple om bekend staat voelt al snel anders aan dankzij de verbeterde vormgeving en handige nieuwe toepassingen. Ook werkt het toestel energiezuinig dankzij het nieuwe besturingssysteem wat resulteert in een lange accuduur.

Camera

De iPhone 5C heeft een scherpe 8 megapixelcamera om al uw momenten vast te leggen. Hiernaast beschikt de iPhone over een frontcamera zodat je kunt skypen met vrienden en familie over de hele wereld. De camera is bovendien altijd binnen één handeling te raadplegen en de foto’s zijn eenvoudig up te loaden via iCloud zodat je vanaf ieder apparaat jouw laatste beelfragment kan raadplegen.

Extra veilig met Zoek mijn iPhone

De smartphone kan ook dankzij de “zoek mij iPhone App” worden teruggevonden. Nadat je eenvoudig het toestel hebt geregistreerd met je Apple ID, kun je voortaan het toestel van een afstand bedienen. Dit betekent dat je altijd bij de bestanden kunt, en een bericht sturen naar het toestel als je het toestel bent verloren. Bijvoorbeeld met de tekst: “Mijn iPhone 5C is kwijt: bel me op 0612345678”.