Intercity Zakelijk en Nakko gaan samenwerken aan zakelijke mobiele portal

intercity nakkoSpeciaal voor de zakelijke beller gaat Intercity Zakelijk een mobiele portal ontwikkelen die de telecombeheerder gaat helpen bij het beheren van het mobiele (internet)gebruik.

Mobiel internet is in Nederland de normaalste zaak van de wereld aan het worden. Naast de vele voordelen zitten er voor het bedrijfsleven ook nadelen aan wanneer medewerkers ringtones downloaden, online gamen of langdurig internetten op vakantie.

Met de mobiele portal van Intercity Zakelijk worden klanten nu een alternatief geboden waarmee commerciële content niet op de portal aanwezig zal zijn. ‘Natuurlijk zal op de portal alle relevante zakelijke content te vinden zijn, zoals: nieuws, file-, flits- en NS-informatie. Maar banners met ringtones en online gamen zal je niet tegenkomen’, aldus Jasper Kuin, Marketing Manager bij Intercity Zakelijk.

De mobiele portal wordt gebouwd door Nakko en zal begin 2011 worden gelanceerd.

Over Nakko
Sinds de opkomst van ringtones heeft Nakko als doelstelling om de beste kwaliteit en beleving uit een mobiele telefoon te halen. Dit geldt voor eenvoudige mobiele bedrijfsinformatie, maar ook voor uitgebreide sites en applicaties met bijvoorbeeld een mobiele marketing doelstelling. www.nakko.nl

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.